خانه / آموزش آشپزی آسان / تفاوت بیکینگ پودر و جوش شیرین

تفاوت بیکینگ پودر و جوش شیرین

بیکینگ پودر و جوش شیرین (همان بیکربنات سدیم) دو ماده تخمیری و البته شیمیایی هستند که در پخت غذا یا خوراکی هایی که نیاز به فعل و انفعالات خاص دارند مورد استفاده قرار می گیرند. به عنوان مثال برای در تهیه نان مخصوصا نان های حجیم  و انواع کیک و شیرینی از این دو ماده […]

نوشته تفاوت بیکینگ پودر و جوش شیرین اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.


لینک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

قلیه کدو ویژه و دلپذیر

یکی از خوشمزه ترین غذاهایی را که میتوانید رد منزل تهیه کنید قلیه است. در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *