خانه / آموزش آشپزی آسان / سالاد تبوله انار لبنانی شب چله

سالاد تبوله انار لبنانی شب چله

اگر برای شب یلدا برنامه ای نچیده اید برای شب یلدای شما طرز تهیه غذای خوشمزه ای را آموزش میدهیم.در ادامه مطلب زیر طرز تهیه سالاد تبوله انار لبنانی را به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم برای تهیه سالاد تبوله انار لبنانی

– ۲۲۵ گرم یا یک و یک‌چهارم پیمانه بلغور گندم
– یک عدد تره فرنگی (قسمت سر آن)
– یک عدد فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود)
– یک عدد ساقه کرفس
– ۳۰ میلی‌لیتر یا ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
– پوست رنده‌شده ۲ عدد لیموترش کوچک
– آب ۲ عدد لیموترش
– ۶ تا ۸ عدد پیازچه (خرد شود)
– ۶ قاشق سوپ‌خوری نعنای تازه خردشده
– ۶ قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خردشده
– یک عدد انار (دان شده)
– نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه سالاد تبوله انار لبنانی

ابتدا کاسه بلوری‌ای آماده کرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خیس بخورد. بلغور خیس‌خورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانه‌ریزی، آبکشی کنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج شود. قسمت سر تره‌فرنگی را به صورت طولی نصف کرده و با چاقوی تیز به صورت خلال‌های ریز درآورید. ساقه کرفس را نیز با چاقو خرد کنید.حالا کاسه بزرگی آماده کرده و تمام مواد لازم را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف موردنظر برای سرو بریزید. این سالاد را با نان و کاهو سرو می‌کنند.

نوشته سالاد تبوله انار لبنانی شب چله اولین بار در آموزش آشپزی، آشپزی غذای ایرانی و فرنگی | آموزش آشپزی فست فود پدیدار شد.


لینک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

طرز تهیه آش عدس

آش عدس یه آش خوشمزه و بسیار مقویه که هم برای زمستونا که سرما میخورین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *