خانه / آموزش آشپزی آسان / نان مغزدار گردویی خانگی

نان مغزدار گردویی خانگی

نان مغزدار گردویی

یکی از خوشمزه ترین نان هایی که میتوانید در منزل تیهه کنید نان با مغز گردو است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه نان مغزدار گردویی خانگی را به شما بانوان گرامی آموزش میدهیم.

مواد لازم برای تهیه نان مغزدار گردویی

  1. آرد چهار پیمانه
  2. شیر ولرم سه چهارم پیمانه
  3. آب ولرم یک چهارم پیمانه
  4. شکر یک قاشق چایخوری
  5. تخم مرغ یک عدد
  6. کره ذوب شده سه قاشق غذاخوری
  7. خمیر مایه دو قاشق مرباخوری
  8. نمک یک هشتم قاشق چایخوری
  9. کره ذوب شده برای روی خمیر دو قاشق غذاخوری
  10. گردوی خرد شده دو فنجان
  11. دارچین دو قاشق چایخوری
  12. زعفران ساییده و دم کرده یک قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه نان مغزدار گردویی

شکر را  در اب ولرم حل نمایید و خمیر مایه را ب آن اضافه کنید.این محلول را کنار گذاشته تا خمیر مایه عمل بیاید و کره و شیر و سفیده تخم مرغ و نمک را با یکدیگر ترکیب نمایید و انها را هم زده تا مواد مخلوط گردد.خمیر مایه را به مواد بیفزایید و بهم بزنید ارد را نیز به ان اضافه نمایید و خوب هم بزنید.اگر مواد شما به دیواره چسبیده باشد ارد را کم کم اضافه کنید تا چسبندگی از بین برود.خمیر را خوب ورز دهید تا یکدست گردد.خمیر را داخل پلاستیک بگذارید و در یک جای گرم قرار دهیددر این فاصله، گردوها را مغز کرده، آنها را بشویید و بعد از این که آب آنها رفت، گردوها را کمی خرد کنید.آن را با کمی کرده و دارچین مخلوط کنید. می توانید برای این که عطر دارچین بیشتر شده و گردو کمی از خامی در آید، این مواد را داخل ماهیتابه ریخته و کمی تفت بدهید و سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

بعد از این که حجم خمیر به دو برابر رسید، آن را روی سطحی که آرد پاشیده اید، باز کنید.با کمک قلم مو، کمی از کره آب شده را روی خمیری که با وردنه باز کردید بمالید.مواد آماده شده برای پر کردن داخل خمیر را روی آن بریزید.خمیر را به شکلی که دوست دارید، ببندید. داخل سینی فر آرد بپاشید.نان های آماده شده را داخل سینی بچینید. نیم ساعت دیگر هم صبر کنید تا خمیر وضعیت بهتری پیدا کند.زرده تخم مرغ را با زعفران سائیده و دم کرده و کمی روغن مایع مخلوط کرده و با قلم مو روی نان ها بمالید.فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی را داخل فر بگذارید. بعد از ۲۰ دقیقه نان ها آماده اند.

 

نوشته نان مغزدار گردویی خانگی اولین بار در آموزش آشپزی، آشپزی غذای ایرانی و فرنگی | آموزش آشپزی فست فود پدیدار شد.


لینک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

شیرینی صدفی

من شخصاً عاشق شیرینی های تر مثل نان خامه ای هستم. اما شیرینی های خشک …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *